Nyheder

Autofyn vil gerne præsentere den nye værkstedschef og daglige leder af værkstedsdelen hos Autoforum – Benjamin Lindkær

I januar 2022 er der sket et større udskifte af værkstedsstaben hos Autofyn, Benjamin Lindkær har fra 20. januar 2022 overtaget det fulde ansvar af værkstedsdriften hos Autofyn som ny værkstedschef.

– Som ny værkstedschef hos Autofyn vil Benjamin fremover både være manden mellem kunden og mekanikeren, samtidig med at han vil stå for at lede og ansætte sit eget nye fremtidige team af mekanikere hos Autofyn. Benjamin har mange års erfaring inden for værkstedsfaget, både iført kedeldragt som udlært mekaniker, videreuddannet til mekanisk autotekniker og senere placeret sig i stolen som ansvarsbevidst værkfører.

Vi hos Autofyn glæder os til at både kunder, gamle som nye, samt potentielle nye og gamle medarbejdere får mulighed for og fornøjelsen af at hilse på Benjamin Lindkær.

OBS.

Som afrunding så vil vi oplyse, at vores nye værkstedchef Benjamin Lindkær fortsat søger nye fagudlærte teamplayere til sit mekanikerteam – så er det måske dig, eller en du kender, så tøv ikke med at kontakte ham på Bl@autofyn.dk eller via telefon på 64414230.

AUTOFYN

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons