Finansiering

Hvis du gerne vil komme nemt, hurtigt og billigt til din nye bil, skal du overveje et privat billån formidlet af os, og gennem en af vores samarbejdspartnere.

Vi samarbejder med

Finansiering til såvel private som virksomheder

Hos Autofyn tilbyder vi finansiering til såvel private som virksomheder til særdeles konkurrencedygtige priser, og vores sagsbehandling er både hurtig og enkel. Til vores erhvervskunder kan vi også tilbyde leasing – en stadig mere anvendt finansieringsform.

De fleste opsøger som regel deres pengeinstitut, når de skal have finansieret deres bil , men hvem siger, det altid er den mest fordelagtige løsning? Der kan være fordele ved at sprede sine finansielle aktiviteter, så man ikke blokerer for andre lånemuligheder, ligesom banken ofte ikke er den billigste løsning, når det kommer til stykket.

Der kan i det hele taget være fordele ved at lade sin bil finansiere frem for at betale kontant og derved fastfryse en stor del af sin likviditet – penge man måske kunne have brug for på andre områder.

Du vælger selv, om renten skal være fast eller variabel. Uanset hvad du vælger, vil der være tale om en fast månedlig ydelse, så du har sikkerhed i dit budget.

Vi ønsker at gøre vores muligheder for finansiering af din nye bil, til dit første, enkle og naturlige valg af finansiering til din bil. Derfor har vi konstant fokus på at forbedre og udvikle vores produkter og serviceydelser. Og målet er at skabe den bedste vej til tryg bilfinansiering på markedets bedste vilkår.

Hos os hjælper kompetente konsulenter dig nemt og hurtigt med at komme bag rattet på din nye bil. Og samtidig får du en overskuelig og individuelt tilpasset finansiering.

Ring og hør nærmere om vores fordelagtige finansieringsforslag på tlf. 64 41 42 30

AUTOFYN

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons