Bremseservice hos Autofyn

Dine fordele hos Autofyns Skadeværksted

N

Gratis lånebil

N

Samarbejde med alle forsikringsselskaber

N

Hjælp med udfyldelse af skadesanmeldelse

N

Reparation iht fabrikkens forskrifter – hver gang

N

Anvendelse af originale dele (godkendes af forsikringsselskabet)

N

Fortsat rustgaranti på din bil

N

Danmarks bedste pladesmede og malere

N

Kort sagt: Kvalitetsarbejde fra start til slut

KONTAKT

Grundig gennemgang af dine bremser med bremseservice

Hos Autofyn kan vi hjælpe med alle typer af reparationer og løbende service på din bil. Vi sørger også gerne for, at dine bremser er i topform med bremseservice. Bremseservice betyder helt grundlæggende, at vi skiller bremserne ad og sørger for at rense bremseklodser og bremseskiver. Derudover tjekker vi for slitage på for- og bagbremser. Inden vi samler dem igen, sørger vi også for at smøre dem. Fungerer dine bremser ikke længere optimalt, så kan vi også tilbyde at stå for udskiftning af bremserne.

Det danske vejr er hårdt ved bilerne og dermed også bremserne. Det er med til at give øget risiko for rust, ødelagte dele, nedsat bremseevne og i værste fald defekte bremser. Der er derfor god grund til at køre din bil forbi Autofyn til bremseservice med jævne mellemrum.

Hvor ofte skal jeg have tjekket mine bremser?

Hvor ofte du skal have tjekket bremserne på din bil afhænger af flere forskellige ting. Herunder hvor meget og hvordan du kører. Bremser du hårdt eller blødt? Kører du mest korte eller lange ture? Vi anbefaler dog altid, at du som minimum får renset dine bremser en gang om året, da det er med til at forlænge deres levetid.

Hvis du opdager, at der kommer mislyde fra motoren, eller hvis din bil trækker til siden ved nedbremsning, så er der særlig god grund til at køre ind til os og få tjekket bremserne. Det kan også være, at bremserne føles varme eller endda lugter, når du har slukket bilen og stiger du af den. Det kan også være indikatorer for, at det er tid til at få skiftet bremserne. Kom gerne forbi Autofyn og få tjekket bremserne, hvis du mistænker, at der er noget galt med dem.

Hvis lampen for håndbremsen lyser i instrumentbrættet, vil det typisk være et tegn på, at bilen mangler bremsevæske, eller at den er slidt. I så fald bør du også køre ind forbi os hos Autofyn, så sørger vi for at tjekke bremsevæskens niveau og eventuelt sørge for at få den skiftet.

Hos Autofyn er vi specialiserede i Citroën og Peugeot, men vi servicerer og udskifter bremser på alle bilmodeller. Du er derfor velkommen til at besøge vores værksted på Mandal Allé 13 i Middelfart, hvis vi skal hjælpe med bremseservice på din bil.

Lad Autofyn tage hånd om bremseeftersyn og udskiftning af bremser

Bremsernes funktion er afgørende for din sikkerhed, og det er derfor essentielt, at de virker optimalt. Derfor er der også god grund til at holde dem ved lige ved at få foretaget bremseservice med jævne mellemrum. Virker bremserne ikke længere, som de skal, så lad gerne os stå for udskiftningen af dem. Så er du snart godt kørende igen.

Book en tid til bremseservice hos Autofyn allerede i dag. Så kan du gøre dit for at sikre, at de ikke sætter sig fast og bliver ødelagt, ligesom jævnlige bremsetjek også kan være med til at forlænge levetiden på dem.

AUTOFYN

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons