OM AUTOFYN

Forretningen består af 14.000 m² grund, hvoraf de 3.800 m² er under tag, og salget består af fabriksnye Citroën, Peugeot, Opel, JEEP, FIAT og FIAT Professional biler, samt forskellige brugte vogne.

VELKOMMEN TIL AUTOFYN

Visionen i AUTOFYN – Visionen er, at virksomheden skal vokse og følge med tidens udvikling. Vores fokus bliver, at kunden skal føle sig i centrum og ikke bare som et nummer i rækken, lige fra han/hun træder ind i forretningen, til de går igen – uanset om det er i salgsafdelingen eller på værkstedet. Vi vil lægge stor vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde for medarbejderne. Alle skal føle sig lige og værdsatte, i den funktion de måtte bestride, uanset om det er på gulvet i klargøringen eller på direktionsgangen.

På Værkstedet hos AUTOFYN vil vi gerne fremhæve, at værkstedet fremadrettet vil kunne servicere og vedligeholde ALLE bilmærker. Vi er autoriseret serviceværksted af mærkerne Peugeot og Citroën, og derfor vil disse selvfølgelig fortsat være værkstedets fokusområde med specialuddannet personale i netop disse mærker.

I salgsafdelingen vil vi kunne tilbyde alt lige fra 10.000 kroner´s biler, til familievognen, bil nr. 2, den mere sporty, firmabilen, varevognen og ”min første bil”. Vi arbejder på altid at have mere end 50 brugte biler stående på lager til salg. Herudover er vi nyvognsforhandler af mærkerne Citroën, Peugeot, Opel, JEEP, FIAT og FIAT Professional, og vores salgsteam vil løbende være på uddannelse i de nyeste modeller og den nyeste teknologi for at kunne tilbyde kunderne den bedste ekspertise inden for biler, teknologi og kundernes behov.

Ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Vi er en fleksibel virksomhed med stor faglig ekspertise. Det er altafgørende for os, at vi til enhver tid finder den helt rigtige løsning til vores kunder både i salgsafdelingen og på eftermarkedet.

AUTOFYN

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons