Undervognsbehandling i Middelfart

Dine fordele hos Autofyns Skadeværksted

N

Gratis lånebil

N

Samarbejde med alle forsikringsselskaber

N

Hjælp med udfyldelse af skadesanmeldelse

N

Reparation iht fabrikkens forskrifter – hver gang

N

Anvendelse af originale dele (godkendes af forsikringsselskabet)

N

Fortsat rustgaranti på din bil

N

Danmarks bedste pladesmede og malere

N

Kort sagt: Kvalitetsarbejde fra start til slut

KONTAKT

Undervognsbehandling til gavn for dig og din bil

​Søger du et sted, hvor du kan få lavet en undervognsbehandling på din bil? Så er du velkommen til at køre ind forbi os hos Autofyn på Mandal Allé 13 i Middelfart. En undervognsbehandling gavner både dig og din bil. Den forlænger nemlig bilens levetid og øger dens værdi, samtidig med at den øger sikkerheden. De vitale dele på bilen såsom styretøj, bremser og hjulophæng kan blive ramt af rust, og det kan have fatale følger, hvis de ikke fungerer optimalt. Vil du sørge for, at din bil er godt beskyttet mod rust, så står vi gerne for undervognsbehandlingen af den.

Hvorfor er en undervognsbehandling vigtig?

Det danske klima er yderst hårdt ved de danske biler, som derfor også lettere bliver ramt af rust. Det skyldes blandt andet de skiftende temperaturer hele året rundt, som er med til at danne store mængder kondensvand i bilens skjulte hulrum og i bilens undervogn. Og det er netop hulrum og undervogn, der er særligt udsat, fordi disse dele er særligt udsat for både stenslag, vand og salt.

Der er god grund til at få foretaget en undervognsbehandling af din bil, allerede når du får den fra forhandleren. Rustbeskyttelse af ikke-rustne overflader holder nemlig længere. Der er ikke nogen klar regel for, hvor ofte du bør få foretaget en undervognsbehandling på en bil. Den afhænger blandt andet af bilmodel, bilens alder, brug og stand. Det kan være nok med en undervognsbehandling hvert 3. til 4. år, men har du en ældre bil, kan det være nødvendigt at få fornyet behandlingen allerede efter 1 til 2 år.

Det er ikke kun benzin- og dieselbiler, der vil have gavn af en undervognsbehandling. Delene på en el- og hybridbil er også udsatte i det danske klima og ruster lige så hurtigt. Har du en el- eller hybridbil, er der derfor også god grund til at booke en tid til undervognsbehandling af den på vores værksted.

Sådan foregår en undervognsbehandling hos Autofyn

Når vi udfører undervognsbehandling, så sørger vi for at demontere alle hjul, inderskærme og bundplader. På den måde kan vi sikre den mest effektive rustbeskyttelse, idet vi kan sikre os, at vi kommer ind i samtlige hulrum. Det kræver indgående erfaring at kunne behandle bilen på effektiv vis, og det har vores mekanikere. Det er din garanti for et godt resultat og effektiv rustbeskyttelse. Hos Autofyn er vi yderst ærekære omkring vores arbejde, og du kan derfor være sikker på, at din bil er i både trygge og kompetente hænder hos os.

Ved at få foretaget en undervognsbehandling med jævne mellemrum kan du forlænge dens levetid. Samtidig kan det også være med til at give øget køreglæde, da undervognsbehandlingen kan reducere vej- og hjulstøj i kabinen. Rustbeskyttelsen vil nemlig fungere som en slags støjisolering inde bag bilens skærme.

Kontakt os i allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan gøre din bil mere sikker og modstandsdygtig over for rust med effektiv undervognsbehandling. Du kan ringe til os på: 64 41 42 30 eller sende en mail til: info@autofyn.dk.

AUTOFYN

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons