Service på bil

Der er flere gode grunde til at indgå i en serviceaftale, så du er sikker på, at der bliver lavet løbende service på din bil. Det er blandt andet med til at opretholde dine garantier, og så kan det være med til at sikre, at mindre reparationer bliver klaret i opløbet, inden de udvikler sig til at blive mere omfangsrige og dermed vil resultere i en større værkstedsregning.

Nedenunder finder du priser på de forskellige serviceaftaler der kan tegnes hos Autofyn samt priser på service.

Tegn en serviceaftale

Hos Autofyn er vi specialiserede i Citroën, Peugeot, FIAT, Jeep og Opel. Hvis du får lavet service på din bil hos Autofyn, vil din bil således blive behandlet og serviceret af autoriserede mekanikere, som har et indgående kendskab til bilerne og benytter sig af det rette specialværktøj. Hos os kan du således også tegne en serviceaftale.

Hos Autofyn tilbyder vi forskellige serviceaftaler til biler, og du har derfor mulighed for at vælge en løsning, der matcher dine behov bedst muligt. Vi har blandt andet modelrettede pakker til forskellige Peugeot-modeller. Kvalitet og pris hænger som bekendt ofte sammen, og derfor benytter vi os udelukkende af originale reservedele. Det er med til at sikre, at sikkerheden er i top, når du kører i din bil, og at din bils levetid forlænges. Ved at få lavet fast service på din bil hos Autofyn kan du nyde trygheden ved, at din bil bliver vedligeholdt og serviceret på et værksted med autoriserede mekanikere, så du er sikker på at være godt kørende.

Nyd godt af fordelene ved en serviceaftale

Prisen for en serviceaftale på din bil vil være godt givet ud, da det gør det muligt at tage reparationer i opløbet, inden de udvikler sig til mere omfattende og dyrere skader. Med en serviceaftale er udgifterne delt ud over hele året, så du betaler i små bidder frem for at få væltet budgettet af én stor værkstedsregning.

Et serviceeftersyn vil typisk tage mellem 1 og 3 timer, alt afhængigt af omfanget. Skulle vi finde noget, der skal udskiftes, så sørger vi altid for at vende det med dig. Først når vi har modtaget en accept fra dig, vil vi gå i gang med at udskifte den pågældende reservedel.

Peugeot motorgaranti

Som forhandler af Peugeot står vi ved vores produkters kvalitet – uanset om din bil er nyere eller efterhånden har en del år under hjulene. Derfor tilbyder vi dig en ekstra økonomisk sikkerhed i form af motorgaranti. Det er et gratis tilbud, der træder i kraft efter nybilsgarantiens udløb, og som sikrer motoren i alle Peugeots personbiler op til 200.000 km ved nedbrud og havari. Det er vores mål at belønne vores loyale kunder med en høj grad af tryghed.

Professionel service på din bil hos Autofyn

Hos Autofyn kan du indgå i en fast serviceaftale, som giver dig som bilejer mest mulig bekvemmelighed. Fast service på bilen er med til at sikre, at den bliver serviceret efter producentens forskrifter af mekanikere, der er specialiseret i modellerne. Skulle dine kørselsbehov ændre sig, mens aftalen løber, så sørger vi selvfølgelig for at tilpasse aftalen vedrørende service på din bil. Faglighed og god service er i fokus, når du får lavet service på din bil hos Autofyn. Vil du vide mere om dine muligheder, så er du velkommen til at kontakte os.

AUTOFYN

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons