Dækskifte i Middelfart

Dine fordele hos Autofyns Skadeværksted

N

Gratis lånebil

N

Samarbejde med alle forsikringsselskaber

N

Hjælp med udfyldelse af skadesanmeldelse

N

Reparation iht fabrikkens forskrifter – hver gang

N

Anvendelse af originale dele (godkendes af forsikringsselskabet)

N

Fortsat rustgaranti på din bil

N

Danmarks bedste pladesmede og malere

N

Kort sagt: Kvalitetsarbejde fra start til slut

KONTAKT

Kører det ikke lige ud ad landevejen?

Er det blevet tid til et dækskifte? Så lad Autofyn klare arbejdet. Vi sørger for, at din bil snart er køreklar igen. Dækkene på din bil er den eneste kontakt, du har med vejen, og derfor er det essentielt for din sikkerhed, at du kører med de rette dæk. Hvis dækmønsteret ikke længere lever op til de danske lovkrav, så er det bare med at få foretaget et dækskifte. Har du brug for nye dæk, så vejleder vi dig gerne i, hvilke der vil være det rette valg for dig med udgangspunkt i dit kørselsbehov. Kom forbi Autofyn i Middelfart, så tager vi professionel hånd om dit hjul- eller dækskifte.

Autofyn tager hånd om dit hjulskifte og dækskifte i Middelfart

Det skiftende vejrlig herhjemme gør, at det et par gange om året er nødvendigt at skifte til henholdsvis vinterdæk eller sommerdæk. Når vinteren rigtigt sætter ind med kuldegrader og sne, så er det vigtigt, at du har vinterdæk monteret på din bil. De er lavet af en blødere gummiblanding end sommerdæk, som gør, at de forbliver elastiske ved lavere temperaturer. Det er med til at give et bedre vejgreb og bedre kontrol under kørslen. Der vil her være tale om et hjulskifte, hvor vi afmonterer hele hjulet, det vil sige både dæk og fælgen. Vi tager også hånd om dækskifte i Middelfart, hvis dine dæk er slidt ned, eller hvis du er punkteret. Uanset om du har brug for at få lavet hjulskifte eller dækskifte på din bil, så kan vi hos Autofyn tilbyde at tage hånd om opgaven. Hos os kan du få udført professionelt dækskifte og hjulskifte, som gør dig klar til kørsel i al slags vejr.

Skal din bil snart til syn? Så kan vi også hjælpe med klargøring til syn i Middelfart. Du kan også med fordel blive en del af vores serviceaftale. På den måde kan du opretholde dine garantier og sikre, at der bliver taget hånd om mindre reparationer i opløbet.

Hvornår skal man skifte dæk på bilen?

Er du nysgerrig på, hvornår det er tid til at skifte dæk på bilen, så får du nogle tommelfingerregler her.
Når temperaturerne kommer op over 7 grader, og der ikke længere er udsigt til nattefrost, så er det tid til at skifte til sommerdæk. Og når vejrudsigten igen lover temperaturer under 7 grader, så er det tid til igen at skifte til vinterdæk. Mange bliver overrasket af, at kulden sætter ind, og her kan vi kun anbefale at foretage dit hjulskifte til vinterdæk lidt for tidligt end lidt for sent.

Værd at vide om slid på dine dæk

Det er en god ide at holde et vågent øje med slitagen på dine dæk. Hvis dækkene er slidte på begge kanter af ydersiden, så kan det muligvis være nødvendigt at pumpe dem og tjekke for utætheder. Kører du med et for lavt dæktryk, så bruger du mere brændstof, og det øger også risikoen for ulykker. Hvis dækkene er slidte på midten, kan det omvendt være fordi, der er for meget luft i dem, hvilket kan øge risikoen for, at de sprænger. Hvis du oplever et ujævnt slid, så kan det muligvis være fordi, hjulene skal afbalanceres eller spores.

Hvis der er problemer med dine dæk under kørslen, så kør gerne ind forbi vores værksted. Så vurderer vi, om det er tid til et dækskifte, eller om vi kan gøre noget, for at dine nuværende dæk fungerer optimalt.

Hurtigt og effektivt dækskifte i Middelfart

Dækskifte er ikke nødvendigvis noget, du har lyst til at sætte en masse tid af til i en travl hverdag. Derfor kan du med fordel køre ind forbi vores værksted til dækskifte i Middelfart. Vi klarer opgaven på effektiv vis, så du snart er klar til at køre videre. Et dækskifte tager os omkring 60 minutter, mens et hjulskifte kan klares på cirka en halv time. Du er velkommen til at vente hos os, mens vi klarer arbejdet. Vi har varm kaffe på kanden og frisk frugt til fri afbenyttelse, og i venteområdet kan du se tv eller logge på vores netværk med din computer. Hvis du vil have skiftet dine bils dæk i Middelfart, så kig ind forbi værkstedet på Mandal Allé 13. Vi står klar til at byde dig velkommen.

AUTOFYN

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons