Service af aircondition på bil

Dine fordele hos Autofyns Skadeværksted

N

Gratis lånebil

N

Samarbejde med alle forsikringsselskaber

N

Hjælp med udfyldelse af skadesanmeldelse

N

Reparation iht fabrikkens forskrifter – hver gang

N

Anvendelse af originale dele (godkendes af forsikringsselskabet)

N

Fortsat rustgaranti på din bil

N

Danmarks bedste pladesmede og malere

N

Kort sagt: Kvalitetsarbejde fra start til slut

KONTAKT

Lad os stå for service på din aircondition

Service af aircondition er typisk ikke skemalagt i din bils servicebog, og det er derfor vigtigt, at du selv sørger for at få det tjekket med jævne mellemrum. Det er nemlig afgørende for et optimalt indeklima i din bil. Hos Autofyn tilbyder vi service af aircondition på alle typer af biler. Vi anbefaler, at du får lavet service af aircondition på din bil en gang hvert andet år. Det vil give de bedste forudsætninger for, at systemet virker så længe som muligt. Derudover er det også vigtigt, at du bruger det jævnligt, for det vil komme dig til gode hele året rundt. Om sommeren kan det køle bilen ned, når det varme vejr rigtigt sætter ind. Om vinteren vil et velfungerende klimaanlæg sikre, at dug og fugt bliver fjernet fra bilens ruder. Du kan trygt overlade service eller reparation af airconditionanlægget i din bil til vores erfarne mekanikere. Vi sørger for, at det fungerer optimalt, så du er godt rustet til al slags vejr.

Oplever du, at dit airconditionanlæg ikke virker, så kan du også trygt overlade reparation af airconditionanlægget i din bil til vores erfarne mekanikere. Vi sørger for, at det fungerer optimalt, så du igen er godt rustet til al slags vejr. Ingen varme i bilen, når vinteren rigtigt sætter ind, er ikke for sjov. Vil du gøre dit for, at dit airconditionanlæg også fungerer optimalt fremover, så lad gerne os varetage løbende service på det.

Sådan foregår service af aircondition på din bil

Når vi står for service af aircondition på biler, starter vi altid med en grundig gennemgang for at finde eventuelle fejl og skader. Først tømmer og renser vi airconditionanlægget, derefter trykprøver vi det og påfylder kompressorolie, sporemiddel og kølemiddel. Dit airconditionsystem mister nemlig en del kølemiddel hvert år, og det kan have konsekvenser for systemets virkning. Til sidst måler vi kølefunktionen for at sikre, at det køler optimalt. Vi tager også gerne hånd om reparationen af aircondition på din bil, hvis det allerede er gået i stykker. Her vil der typisk væres tale om en lækage i selve airconditionanlægget eller en kompressor, der ikke fungerer. Det kan også være, filteret har brug for at blive udskiftet. Vi har det nødvendige testudstyr til at lokalisere skaden, ligesom vi selvfølgelig også tager hånd om selve reparationen, så anlægget snart fungerer optimalt igen.

Service af airconditionanlæg hos Autofyn

Med service af aircondition på bilen kan du komme eventuelle skader i forkøbet, som kan koste dig langt dyrere end et servicetjek hvert andet år. Book gerne tid til din bils airconditionservice eller til reparation af aircondition i din bil allerede i dag ved at ringe til os på 64 41 42 30. Så sørger vi for, at det fungerer optimalt, så du kan nyde godt af et behageligt indeklima i din bil i al slags vejr.

AUTOFYN

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons