Peugeot værksted 

Service priser fra 2.195,-

Få lavet et synstjek hos Autofyn
Når din bil bliver 4 år gammel bliver den for første gang indkaldt til syn. Herefter skal bilen til syn hvert andet år. Vi tilbyder at lave et synstjek på din bil, på vores
autoriserede Peugeot & Citroën værksted inden den skal synes. Ved synstjekket gennemgår vi din bil for eventuelle fejl og mangler og hvis der er reparationer, der bør foretages giver vi dig et tilbud herpå – så kan du sige ja eller nej til tilbuddet.

Vi kører din bil til syn – gratis.
Du betaler blot synsgebyret til synshallen og sparer derved turen frem og tilbage til synshallen, hvorefter du kan hente din bil hos os.

Hjulopbevaring - 600,- inklusiv montering halvårligt

Slip for slæbet og de beskidte fingre
Vi tilbyder at opbevare dine sommer-/vinterhjul for dig. Opbevaring hos os er hensigtsmæssig, hvis du ikke selv har plads til hjulene, eller hvis du gerne vil slippe for besværet med at fragte hjulene frem og tilbage.

Tør og sikker opbevaring af dine hjul
Hos os, står dine hjul både tørt og sikkert, så dækkene ikke tager skade af fugt, som dine dæk kan udsættes for i din egen garage, kælder eller loft, hvilket kan medvirke til at gøre dine dæk ‘møre’. Du skal blot bestille tid på værkstedet når du vil have skiftet hjulene på tlf: 
+45 64 41 42 30 Har du ikke selv bestilt tid til skiftet af hjulene, får du en reminder på SMS eller email. Hjulopbevaringen inkl. montering koster kun 600 kr. halvårligt (

Hjulskifte (Medbragte hjul) - Kun 375 kr.

Billig hjulskift hos Autofyn
Skift mellem sommer- og vinterhjul koster 375 kr. pr. gang. Du skal blot booke en tid på værkstedet på tlf: 
+45 64 41 42 30 Har du en serviceaftale på din bil hos os, kan du vælge at lade hjulskifte indgå i serviceaftalen.

Vi tager hånd om dig og skifter, mens du venter
Når du er fast kunde hos os, sms’er eller mailer vi til dig, og minder dig om, når det er tid til at skifte mellem sommer- og vinterhjul og omvendt, hvilket typisk er i oktober/november og april/maj. Lige gyldigt hvad tid på dagen du har booket tid til hjulskiftet, kan du frit nyde en kop kaffe/the, se TV, læse i et af vores mange blade, surfe på vores WiFi i vores venteområde eller kigge på biler i vores store udstilling, imens vi skifter dine hjul.

Hvor lang tid tager hjulskiftet?
Hjulskiftet tager ca. 45-60 minutter, forudsat at der ikke skal laves yderligere arbejde.

Brug de rigtige hjulbolte og spænd hjulene korrekt.
Det er en god idé, at lade os klare hjulskiftet på din bil. Vi sikrer, at de rigtige bolte bruges. Vær obs på, at det ikke er de samme bolte, man bruger til stål- og alufælge. Anvender du de forkerte bolte, risikerer du i værste fald at hjulene ‘løber’ af. Vi efterspænder altid dine hjul med momentnøgle – det sikrer at hjulene er spændt korrekt – hverken for meget eller for lidt. Bliver hjulene spændt med for meget vægt, så risikerer du at ødelægge bilens bremser.

Bilpleje/rengøring af din bil

Forkælelse til din bil – uanset mærke og model 
Vi løser alle opgaver, store som små, når det gælder din bil. Både udvendigt og indvendigt kan vi få selv den ældste og mest beskidte bil til at se ud som næsten nye igen.

Perfekt før brugerskifte af firmabil eller før salg af din bil 
Det første en kommende køber af din bil kigger på, er bilens udseende. Det kan derfor ofte godt betale sig at gøre bilen salgsklar men en god rengøring/pleje. 

Special opgaver løser vi også 
Vi tilbyder desuden services som: Fjernelse af bremsestøv, maling, reklamer, flyverust samt reparation af nedfaldsskader samt rengøring efter brand- og røgskader. Har du en speciel udfordring, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre om vi kan være behjælpelige. 

Små- og specialopgaver 
• Lakkonservering af nye biler eller lige efter udvendig behandling – fra 1.499 kr.* • Imprægnering af interiør i nye biler eller efter indvendig behandling – fra 599 kr.* • Motorrens til syn – damprens foretages på eget ansvar – fra 350 kr.* • Stenslagsreparation – fra 320 kr.* 

Rengøring af motorrum – fra 350 kr.* 
• Damprensning af motorrum, motorsider, hjelm m.m. • Slanger og plastikdele imprægneres med motorrumsvoks • Elektriske dele fugtimprægneres (foretages på eget ansvar) 

Rengøring af bagagerum – fra 599 kr.* 
• Rensning og polering af indvendig bagklap • Afmontering, støvsugning, maskinrens og shampoovask af løse bagagerumsmåtter • Støvsugning og rengøring af øvrig bagagerum 

Komplet behandling af din bil, bus eller campingvogn – fra 995 kr.* 
• Vi tilbyder nu komplet lufthandling som kan fjerne dårligt lugt, fra f.eks. røg, hund eller kat. • Behandlingen tager 24 timer og køretøjet skal derefter luftes godt ud. • Behandlingen er ikke skadelig og foregår udelukkende med planteolier. 

Indvendig behandling (omfatter også bagagerummet) – fra 1.999 kr.* 
• Rensning af dørkanter, hængsler og falser • Afrensning og rengøring af instrumentbord • Efterbehandling med interiørfinish • Rensning af loftbetræk samt dør- og sidebeklædning • Støvsugning og shampoovask af sæder og interiør • Rudepudsning 

Udvendig behandling – fra 2.499 kr.* 
• Hjulkasser højtrykrenses • Alufælge renses og rengøres • Navkapsler afmonteres og renses • Afrens og vask med specialsæbe for fjernelse af insekter • Afrensning af lak med specielle midler for at fjerne tjære, asfalt, flyverust og lign. • Afdækning af bilens plastikdele og gummilister for at undgå poléraflejringer og skader • Polering af lak med et kraftig polérmiddel for at fjerne småskrammer og vaskeridser • Oppolering af lak med specielt polérmiddel for at fremme lakkens glans og farve • Polering med korttidsholdbar voks, der gør bilen let at vaske 

Komplet behandling – fra 3.498 kr.* (du sparer 998 kr.)
• Indvendig behandling • Udvendig behandling • Rengøring af bagagerum • Rengøring af motorrum Priser er for personbiler – ring for pris for varebiler. Tillæg kan forekomme ved meget snavsede biler. Alle priser er inkl. moms. * Tillæg ved ekstra beskidte biler, samt biler med meget hundehår. Kom ind med bilen, og få et fast tilbud.

Kontakt for et uforpligtende tilbud på +45 64 41 42 30

Sommer/Vintertid - Gode råd

Ud over at du selvfølgelig skal have de hjul på der passer til årstiden, er det også vigtigt, at bilen er klargjort og pakket til årstiden.

Sommer

Aircondition: Om sommeren bruger mange deres aircondition ekstra meget, og det er derfor vigtigt at anlægget fungerer bedst muligt. Der er mange gode grunde til at servicere dit aircondition: 1. Du undgår luftvejsgener og ubehagelig lugt 2. Du undgår forkølelse pga. bakteriedannelser i aircondition- eller klimaanlægget 3. Du forlænger levetiden på dit aircondition- og klimaanlæg 4. Du mindsker risikoen for pludselig driftstop. Når vi udfører service på aircondition, laver vi en komplet kontrol/test af systemet for utætheder og fylder nyt kølemiddel (R134A) på samt olie til kompressoren og sporstof. Ring til værkstedet for tidsbestilling på tlf +45 64 41 42 30

Vinter

Peugeot: Læs om 10 gode vinterråd fra Peugeot Sommer/Vinter:
Læs mere om de ydelser Peugeot tilbyder indenfor pleje.

Aircon service fra. 849,-

Aircon system renset , serviceseret , trykprøvet og genopfyldt så det er klar til den varme sommer.

 

KONTAKT

Benjamin Lindkær

Benjamin Lindkær

Værkstedschef

Hurtigt og autoriseret Peugeot værksted i Middelfart

Søger du et Peugeot værksted, som kan tage professionel hånd om din bil, så kan du trygt overlade opgaven til os hos Autofyn. På vores Peugeot- og Citroën-værksted står vores erfarne mekanikere klar til at tage hånd om din bil. Vores mekanikere og pladesmede deltager løbende på kurser og efteruddannelse, og det er med til at sikre, at de er helt opdaterede inden for deres felt og lynhurtigt kan foretage fejlfinding og reparation.

Når du vælger Autofyn som dit Peugeot værksted, så kender du altid prisen på forhånd. Skulle der være behov for andre reparationer, så kontakter vi dig og vender det med dig, inden vi foretager os mere på bilen. Du skal derfor ikke frygte for en værkstedsregning med ubehagelige overraskelser, når du får lavet reparationer eller foretaget et serviceeftersyn hos os.

Du har også mulighed for at tegne en fast serviceaftale. Med den betaler du samme månedlige beløb, og vi har mulighed for at tage reparationer i opløbet, inden de udvikler sig til at blive mere omfattende og dermed også dyrere.

Reparation og service på autoriseret Peugeot værksted

Som autoriseret Peugeot værksted har vi et indgående kendskab til mærket og de forskellige modeller. Så uanset om du afleverer din bil til reparation eller service, så kan du være sikker på, at den er i kompetente hænder hos din lokale Peugeot mekaniker. Vores mekanikere gør udelukkende brug af specialværktøjer og originale reservedele, hvilket er med til at sikre, at din Peugeot er i både drifts- og sikkerhedsmæssig god stand.

Ud over at servicere og reparere Peugeot på vores værksted, så forhandler vi også fabriksnye Peugeot biler. Vores sælgere står klar til at rådgive dig ved køb af din nye bil, ligesom du også er velkommen til at tage en prøvekørsel i de forskellige modeller.

Når du med jævne mellemrum får serviceret din Peugeot, så kan du være sikker på, at den fungerer optimalt, og du undgår dyre og tidskrævende skader. Og gør du det på vores Peugeot værksted i Middelfart, så bliver det gjort af autoriserede Peugeot mekanikere med stor ekspertise inden for deres felt. På vores Peugeot værksted kan du med andre ord være sikker på, at der bliver taget bedst mulig hånd om din bil.

Hvis du bor eller arbejder i nærområdet, så kan vi tilbyde at køre dig eller på arbejde og hente dig igen efterfølgende. Det skal du blot nævne, når du indskriver bilen. Vi går højt op i service og kvalitet, så vi kan give alle vores kunder den bedste oplevelse. Du og din Peugeot fortjener den bedste behandling, og det leverer vi hos Autofyn – dit lokale Peugeot værksted i Middelfart.

AUTOFYN

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons