Skadecenter

Har du fået en skade på din bil? Ring gerne på forhånd, hvis du er sikker på, at du får brug for en lånebil, når din egen er på vores skadecenter.
Så sørger vi for at have en hjemme til dig.

Dine fordele hos Autofyns Skadecenter

N

Gratis lånebil

N

Samarbejde med alle forsikringsselskaber

N

Hjælp med udfyldelse af skadesanmeldelse

N

Reparation iht fabrikkens forskrifter – hver gang

N

Anvendelse af originale dele (godkendes af forsikringsselskabet)

N

Fortsat rustgaranti på din bil

N

Danmarks bedste pladesmede og malere

N

Kort sagt: Kvalitetsarbejde fra start til slut

KONTAKT

På vores skadecenter tager vi hånd om din bilskade

Det kan være uoverskueligt at stå med en skadet bil og masser af papirarbejde. Men hos Autofyn står vi klar til at hjælpe dig med skadeanmeldelsen samt udbedre skaden på din bil, så du er hurtigt videre. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så du kan trygt kigge forbi Autofyns skadecenter, uanset om du har brug for hjælp til en mindre bule eller en mere omfangsrig skade på din bil. På vores skadecenter kan du være sikker på, at din bil bliver repareret efter alle fabrikkens forskrifter.

Gratis lånebil og andre fordele ved Autofyns skadecenter

Der er ganske god grund til at vælge vores skadecenter, når uheldet er ude. Vi har de nødvendige kompetencer til at udbedre skaden på bedste vis, og vi gør udelukkende brug af originale reservedele, som er godkendt af forsikringsselskabet.

Kører du forbi vores skadecenter med din bil, så kan vi også tilbyde at stille en lånebil til rådighed, så længe din egen er på værksted, og det er selvfølgelig ganske gratis. Vi anbefaler dig at ringe på forhånd, hvis du får brug for en lånebil. Så kan vi sikre, at vi har en hjemme til dig. Når din bil er færdig på vores værksted, så kontakter vi dig, hvorefter du kan komme ned og bytte lånebilen til din egen. Vi gør opmærksom på, at du har en selvrisiko på 6.000 kr. i tilfælde af skader på bilen. Bor eller arbejder du i nærområdet, så kan vi også tilbyde at køre dig hjem eller på arbejde samt hente dig igen.

På vores skadecenter tager vi hånd om både små og store skader. Hvis din bilskade er gået ud over lakken, så kan du glæde dig over, at vi hos Autofyn har Danmarks bedste pladesmede og malere. Du er dermed sikret et veludført resultat. Vi har høje standarder, for vores kunders tilfredshed er alfa og omega for os. Vi gør altid vores for at udbedre skaden hurtigst muligt, så du snart er godt kørende igen.

Få din bil repareret hurtigt og effektivt på Autofyns skadecenter

Hos Autofyn ved vi alt om, hvor forstyrrende det kan være at få en skade på din bil. Derfor gør vi vores for at udbedre skaden hurtigst muligt, så du snart er godt kørende igen. Vores automekanikere modtager løbende uddannelse, så vi dermed kan sikre, at deres viden er helt up to date. Med andre ord er din bil i trygge hænder på vores autoværksted i Middelfart.

Har du fået en skade på din bil, og vil du booke en aftale på vores skadecenter, så kan du gøre det via knappen nedenfor. Vi står selvfølgelig også altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål til os.

Selvrisiko på lånebil

Du har en selvrisiko ved brug af lånebilen på 6.000 kr. i tilfælde af skader på bilen.

AUTOFYN

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons